Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس: فواد ایزدی کارشناس مسائل آمریکا بیان داشت: ما تصور صحیح و واقعی از آمریکا نداریم. چرا که عمده اخباری که به دست ما می‌رسد از کانال منابع اصلی رسانه‌های امریکایی است و این‌ها هم کاملا مدیریت شده اداره می‌شوند.

**ترامپ فرمان تیراندازی داده است

وی در توضیح این تصور غیر واقعی اشاره کرد: مثلا الان ترامپ فرمان تیراندازی می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشته و زخمی هم این اعتراضات دارد، اما هیچ اجازه نمی‌دهند که این‌ها بازتاب پیدا کند. البته به صورت جسته و گریخته توسط خود مردم برخی از این اتفاقات بازتاب پیدا می‌کند؛ که یک نمونه اش را بنده در توییتر بارگذاری کرده ام و واقعا نمی‌دانم که چرا این فیلم‌ها بازتاب پیدا نمی‌کند.

**همه رسانه‌ها در آمریکا یا دموکراتند یا جمهوری خواه

مدیر مرکز پژوهشی سیاست خارجی و دیپلماسی دانشگاه تهران، در توضیح وابسته بودن این رسانه‌ها به دو حزب اصلی امریکا اضافه کرد: منابع اصلی خبری امریکایی‌ها هم کاملا مدیریت شده اداره می‌شود. بلدند چه میزان سانسور کنند و چه مقدار مخابره کنند و با چه کیفیتی. از این جهت از رسانه‌های داخلی ما خیلی مهارت بیشتری دارند.

وی بیان داشت: این رسانه‌ها عقبه حزبی دارند، یعنی با اینکه خصوصی اند و مالک مشخصی دارند، اما یا متمایل به دموکرات‌ها هستند یا جمهوری خواه‌ها مثلا فاکس نیوز متمایل به جمهوری خواه‌ها و سی ان ان متعلق به دموکراتهاست. تقریبا تمامی شبکه‌های تلویزیونی و اجتماعی هم به همین صورت در مالکیت این دو حزب قرار دارد.

**کرونا آبروی امریکا را برد

وی با اشاره به موضوع کرونا و افتضاحی که در این مساله در امریکا رخ داد گفت: در داستان کرونا این واقعیت‌ها کمی بازتاب پیدا کرد. کسی فکر نمی‌کرد که سیستم بهداشتی امریکا این قدر ضعیف باشد! ماسک به هم قرض بدهند. یا کیسه زباله بفروشند. به روشنی معلوم شد که سیستم بهداشتی ما خیلی بهتر از آنجاست؛ لذا با ۸۰ میلیون جمعیت، ۷ هزار کشته کرونایی داشتیم و آن‌ها با ۳۲۵ میلیون جمعیت قاعدتا باید نزدیک به ۳۰ هزار می‌شد نه ۱۰۰ کشته کرونایی امریکایی.

**یک ایرانی، عمق نژادپرستی آمریکا را متوجه نمی‌شود

کارشناس دیپلماسی عمومی آمریکا با اشاره به سابقه کم نظیر و بلکه بی نظیر نژاد پرستی در امریکا اضافه کردند: مخاطب ایرانی متوجه نمی‌شود که نژادپرستی در امریکا یعنی چه؟ در ایران نژاد‌های مختلف داریم، ولی اختلافات نژادی یا نیست یا اگر هم هست خیلی ریشه‌ای نیست. اما کشوری مثل امریکا ۴۰۰ سال قبل عده‌ای را از افریقا آورده به عنوان برده، اما هنوز این نسل امروز سیاه پوستان خود را متعلق به این کشور نمی‌داند.

وی تاکید کرد: حتی شخصی مثل اوباما اولا که سیاه پوست نبود دورگه بود و در انتخابات هم تاکید روی مادر سفید پوست و پدربزرگ و مادربزرگ سفید پوستش می‌کرد. علاوه بر اینکه اکثر سفید پوست‌ها در ۲۰۰۸ به مک کین و در ۲۰۱۲ هم به رامنی رای دادند.

**سال ۲۰۴۵، سفیدپوست‌ها در آمریکا اقلیت خواهند شد

وی در توضیح این مساله به تغییر دموکراسی در امریکا و پشت صحنه این اعتراضات اشاره کرد: البته دموکراسی امریکا در حال تغییرات جدی است. یعنی بر اساس اداره آمار آمریکا در سال ۲۰۴۵ جمعیت سفید پوست در امریکا اقلیت می‌شود؛ و رنگین پوست‌ها اکثریت می‌شوند. اوباما هم که رای می‌آورد به دلیل این است که رنگین پوست‌ها در حال رشد هستند.

ایزدی تصریح کرد: یکی از دغدغه‌های نژاد پرست‌ها از جمله ترامپ همین است که این تاریخ را ولو اندکی به عقب بیندازند. با کار‌هایی مثل متوقف کردن مهاجرت به این کشور یا تعرض به رنگین پوست‌ها یا ساختن دیوار آمریکا استاد مدیریت بحران در دنیاست.

این کارشناس مسائل بین الملل در مهارت بالای امریکایی‌ها در مدیریت جنبش‌های اجتماعی گفت: امریکایی‌ها در سرکوب جنبش‌های اجتماعی، در سرتاسر دنیا ید طولایی دارند و به کشور‌های مختلف این مهارت را تدریس می‌کنند. نهاد‌های اطلاعاتی امنیتی دنیا از سازمان‌های امریکایی، درس می‌گیرند. کما اینکه تجربه ساواک در رژیم پهلوی شاهد بر این مطلب است.

وی ادامه داد: لذا می‌بینید که دیروز خبرنگار سی ان ان که سیاه پوست است و مشغول گزارش زنده است، دستگیر می‌شود چرا که برای آن‌ها مهم است که تصویر مردم جهان، از امریکا چه باشد.
مشکوکین به معارضه را با خاک یکسان می‌کنند.

ایزدی در مورد تفاوت فاحش میان اعتراضات آبان ۹۸ و تظاهرات این روز‌های آمریکا توضیح دادند: در آبان ۹۸ سیاست دولت آقای روحانی، قابل دفاع نبود، یک عده‌ای از مردم که به خیابان آمده بودند، احساس توهین و بی احترامی داشتند. در مقابل نیرو‌های امنیتی هم چند دسته وجود داشتند: یک دسته مشکل مالی و معیشتی داشتند. یک دسته مشکل سیاسی داشتند. یک دسته هم تماشاچی بودند. اقلیتی هم آموزش دیده‌هایی بودند که مسلح ارتباطات خارجی داشتند و معارض اصل نظام بودند. بخشی از مشکل ما در آبان، برای این دسته بود.

**هیچ کشوری در امور داخلی آمریکا دخالت نمی‌کند

وی اضافه کرد: در آمریکا، سه دسته اول را داریم، اما دسته آخر را نداریم؛ لذا عملا مدیریت این داستان، در آمریکا خیلی راحت‌تر است. هیچ کشوری در امور داخلی آمریکا دخالت نمی‌کند و اعتراضات مردمی را به سمت و سوی خاصی هدایت نمی‌کند.

ایزدی با بیان اینکه هیچ کشوری در امور داخلی آمریکا دخالت نمی‌کند، خاطر نشان کرد: شما در آبان ۹۸ می‌بینیم که عده‌ای به سمت پاسگاه می‌روند تا آنجا را به تصرف خود درآورند، طبیعی است که نیروی نظامی ما هم مقابل این جمعیت مسلحانه وارد می‌شود. در امریکا اگر به پلیس یا نیرو‌های امنیتی شلیک شود یا تهدید شوند آن‌ها را با خاک یکسان می‌کنند.

وی خاطر نشان کرد: مثلا در دهه ۶۰ میلادی گروهی هستند به نام بلک پنترز که یک گروه مذهبی بی خطر هستند، صرفا به خاطر اینکه می‌خواهند نسل گروه‌های این چنینی که یک حالت مستقل از حاکمیت دارند را ریشه کن کنند، خانه هایشان را بمباران می‌کنند. نمونه دیگر فرقه داوودیه است که آن‌ها هم زنده زنده در آتش سوزاندند.

منبع: فردا

کلیدواژه: اعتراضات آبان ایران تظاهرات آمریکا نژاد پرستی فواد ایزدی بازتاب پیدا سفید پوست رسانه ها پوست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۱۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طبقه کارگر به تظاهرات حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا پیوست

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، کارگران و برخی از فعالان که خود را «کارگران نیویورک» می‌نامند، برای اولین بار در تظاهرات حامیان فلسطین که دو روز است در محوطه دانشگاه سیتی کالج در منهتن ادامه دارد، شرکت کردند.
 
کمپ همبستگی غزه که توسط دانشجویان سیتی کالج در محوطه دانشگاه ایجاد شد،برای نخستین‌بار به خیابان‌ها آمده و با مردم متحد شدند.
 
در حالی که جوانان مسلمان نماز جمعه را با هم در پارک محل استقرار اردوگاه همبستگی در محوطه دانشگاه اقامه کردند، سایر معترضان به احترام آنها اعتراضات خود را متوقف نمودند. برخی از اعضای جامعه یهودی ارتدوکس مقیم نیویورک نیز با در دست داشتن بنرهای ضداسرائیلی و ضدصهیونیسم در این تظاهرات شرکت کردند و به صراحت اعلام نمودند که در کنار آرمان عادلانه فلسطین ایستاده‌اند.
 
پس از اینکه حملات اسرائیل به غزه ششمین ماه خود را به پایان رساند و متوقف نشد، اعتراضات از دانشگاه‌های آمریکا قبل از انتخابات ریاست جمهوری آتی دوباره شتاب بیشتری گرفت و با مشارکت برخی سازمان‌های غیردولتی و اتحادیه‌های کارگری، امکان تبدیل شدن به یک جنبش خیابانی در مقیاس بزرگ شبیه به «جان سیاهان مهم است» را تقویت می‌کند.
 
 تاکید دانشجویان بر مسالمت‌آمیز بودن اعتراضات
در روز دوم، کمپ همبستگی غزه در شهر کالج، یکی از معترضان تلاش کرد وارد باغ محوطه دانشگاه شده و با انجام اقدامات تحریک‌آمیز قصد تحریک دانشجویان در محوطه را داشت که توسط جوانان فلسطینی متوقف شد. جوانان فلسطینی عامل تحریک کننده را که به گفته آنها اسرائیلی بود از منطقه بیرون راندند.
 
ما قوی‌تر از همیشه هستیم
یک نماینده در کمپ همبستگی غزه در سیتی کالج که به نمایندگی از گروه معترض در دانشگاه کلمبیا، که مرکز اولیه اعتراضات دانشگاه بود، سخنرانی می‌کرد گفت که دانشجویان در پردیس‌های دانشگاهی قوی‌تر از همیشه هستند و تا رسیدن به خواسته‌هایشان به مبارزه ادامه خواهند داد.
 
علاوه بر این، بیانیه‌­ای در یک گروه واتس‌اپ به اشتراک گذاشته شد که تظاهرکنندگان در آن ارتباط برقرار می کنند، مبنی بر اینکه مدیریت کالج شهر " با گروه نماینده دانشجویان تظاهرکنندگان برای مذاکره بر سر میز موافقت کرده است." این برای آنها "به معنای پیروزی بزرگ" تلقی می‌شود.
 
از سوی دیگر، تنش بین مدیریت دانشگاه کلمبیا و دانشجویان نیویورک بر سر اعتراضات غزه که از هفته گذشته آغاز شده است، همچنان ادامه دارد. الکساندریا اوکاسیو کورتز، عضو دموکرات مجلس نمایندگان نیویورک، به کمپ همبستگی در محوطه دانشگاه آمد و قول حمایت داد. ایلهان عمر، عضو مجلس نمایندگان مینه سوتا نیز روز گذشته از کمپ همبستگی غزه در کلمبیا بازدید کرد و در کنار حامیان فلسطینی عکس گرفت.
 
حمایت بسیاری از اساتید، اساتید و برخی از سیاستمداران از اعتراضات طرفدار فلسطین که به دانشگاه‌های سراسر آمریکا سرایت کرده است، پایان دادن به این تظاهرات را برای مدیریت دانشگاه‌ها دشوار می‌کند.

 

دیگر خبرها

  • از زلزله دانشگاه کلمبیا تا بمب‌ساعتی در دفتر دموکرات‌ها
  • دیدنی های امروز؛ از اعتراضات ضداسرائیلی تا مهمات منفجر نشده در غزه
  • تجمع دانشجویان یاسوج در حمایت از خیزش دانشجویان در آمریکا
  • این دختر به نماد اعتراضی در امریکا تبدیل شده است | تصویر
  • واکنش مفتی عمان به تظاهرات دانشجویی در آمریکا و اروپا
  • طبقه کارگر به تظاهرات حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا پیوست
  • روایت عضو شورای شهر اصفهان از تفاوت دانشگاه‌های ایران و آمریکا
  • گسترش اعتراضات حامیان فلسطین در اروپا
  • ۵ نکته درباره اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • دانشجویان فرانسه به دنبال گسترش تظاهرات ضد صهیونیست