Web Analytics Made Easy - Statcounter

عدم مدیریت درست دولت در زمان افزایش قیمت بنزین و به تبع آن حرف‌های رئیس‌جمهور درباره این موضوع نوعی نیشخند به مدیریت و حکمرانی دولت در این ماجرا بود که تبعات سنگینی برای کشور در پی داشت. گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،زهرا مهران راد؛بامداد روزجمعه ۲۴ آبان ماه همین پارسال بود که رسانه‌ها خبر از شوک افزایش قیمت بنزین دادند و علی رغم آنکه بار‌ها وزیر نفت اعلام کرده بود دولت برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین ندارد، اما خبر تغییر نرخ بنزین براساس بنزین سهمیه‌ای لیتری هزار و 500 و بنزین آزاد لیتری 3 هزار تومان موضوعی بود که از همان ساعات ابتدایی موجی از اعتراضات رادر کشور به دنبال داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

    اعتراضاتی که متاسفانه به سرعت از مسیرقانونی و اصلی خود منحرف شد و با سوء استفاده برخی عناصر فرصت طلب به موجی از ناآرامی‌های امنیتی بدل شد؛ وضعیتی که طی آن شمار زیادی از معترضان و نیز نیرو‌های امنیتی مصدوم شدند و یا جان خود را از دست دادند واساسا هزینه‌های گزافی در صحنه‌های داخلی و بین المللی به کشور تحمیل شد.
این اعتراضات عمدتاً در محلات کارگری و فقیرنشین شهری متمرکز و در ابتدا نسبتاً مسالمت‌آمیز بود، به تدریج به یک شورش خشونت‌آمیز علیه حاکمیت تبدیل شد.   *BBC: موج تظاهرات شهرهای ایران رافراگرفت
مثلا BBC رسانه سلطنتی انگلیس مطابق معمول پیازداغ ماجرا را زیاد کرد و تیتر زد: «اعتراضات ضد دولتی در شهر‌های مختلف ایران» در حالی که تظاهرات در ابتدا در اعتراض به فقر و گرانی آغاز شد، اما اندک اندک تبدیل به تظاهرات ضدحکومتی و علیه قدرت آیت الله‌ها در ایران شد. به گفته این رسانه بریتانیایی در دومین روز از تظاهرات در برخی از شهر‌های ایران شعار‌ها با گذر زمان شکل رادیکال‌تر و به خود گرفتند.     *لوموند:عتراضات در ایران را نتیجه عدم موفقیت رییس جمهور در برآورده کردن وعده‌های انتخاباتی است
لوموند فرانسه در گزارشی اعتراضات در ایران را نتیجه عملکرد ضعیف دولت حسن روحانی در بخش اقتصاد و عدم موفقیت رییس جمهور در برآورده کردن وعده‌های انتخاباتی می‌داند و می‌نویسد: نیرو‌های امنیتی ایران با خودرو‌های آبپاش و گازاشک آور به سمت معترضان حمله ور شدند. لوموند از بازداشت برخی از معترضان در شهر مشهد و تهران می‌گوید.    
*هاآرتص: تظاهرات ضد دولتی در ایران
روزنامه اسرائیلی هاآرتص نیز به بازتاب ناآرامی‌ها در ایران می‌پردازد و با ارائه آماری می‌نویسد: نیرو‌های امنیتی تعدادی از مخالفان در تهران را بازداشت کرده اند. در گزارش هارتص می‌خوانیم که شعار‌هایی علیه نیرو‌های دولتی در اعتراضات مختلف شنیده شده است. هارتص با اشاره به نرخ بیکاری ۱۲.۴ درصد ایران و بیکاری بیش از ۳.۲ میلیون نفر از ایرانی‌ها می‌نویسد که با وجود امضای برجام در دوران روحانی، اما هنوز دولت ایران موفق نشده است وعده‌های اقتصادی زمان انتخابات را برآورده کند.       *العربیه :نقش دولت در سوریه، محور اصلی اعتراضات
در ادامه این روند العربیه نیز سعی می‌کند ماهی مورد نظر خود را از این آب گل آلود صید کند و با استناد به اطلاعات دریافتی از تارنمای سازمان مجاهدین خلق ایران می‌نویسد: بسیاری از شهر‌های ایران جمعه شاهد اعتراضات گسترده‌ای بودند. این رسانه سعودی که دل خوشی از سیاست‌ها منطقه‌ای ایران ندارد در ادامه مدعی می‌شود: در اهواز بسیاری از مردم معترض شعار می‌دادند «سوریه را رها کن، فکری به حال ما کن.» این تارنما نوشته است دامنه اعتراضات و تظاهرات ضدحکومتی به شهر‌های زاهدان و قزوین هم رسیده است.   روحانی: منم جمعه فهمیدم!     در حالیکه موج سواری رسانه‌های معاند با اجرای نادرست در بعد زمان و شیوه یک تصمیم هزینه‌ها وبرچسب‌های ناشایستی به پیشانی کشور و نظام زد؛ آقای رئیس جمهور در اولین واکنش رسمی خود به این موج اعتراضات و به منظور همدردی با مردم در جلسه شورای اداری استان آذربایجان شرقی گفت: «شبی که سهمیه‌بندی بنزین اجرا شد من خودم هم اطلاع نداشتم و نمی‌دانستم که اجرای این طرح این هفته است یا هفته آینده؛ چرا که به شورای امنیت کشور گفته بودم که زمان آن را به من هم حتی نگویید، چرا که به آن‌ها گفته بودم در صداوسیما کار‌های تبلیغاتی اجرای این طرح را انجام دهید و هر شبی که مناسب بود آن را اجرایی کند».
وی ادامه می دهد: من هم مثل همه مردم ایران مطلع شدم که صبح جمعه قیمت بنزین تغییر کرده است چرا که من هم این طرح را به شورای امنیت واگذار کرده بودم و به آن‌ها گفته بودم که زمانش را به من نگویید چرا که این مصوبه در جلسه سران قوا مصوب شده است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی     سخنانی که گرچه به منظور همدردری به زبان اورده شد، اما با سازوکار اصلی عملکرد رئیس قوه‌ای که مسئول اجراعیات در کشور است فاصله‌ای ۱۸۰ درجه‌ای داشت.
سخنان رییس جمهور درخصوص بی اطلاعی از گرانی نرخ بنزین موجی از واکنش‌ها حتی میان مسئولین را به دنبال داشت:
* اقدام رئیس جمهور جای شگفتی دارد
محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: «کنار کشیدن آقای روحانی از پذیرش مسئولیت انتخاب زمان و چگونگی اجرای افزایش قیمت بنزین جای شگفتی دارد»

* باید با سوءمدیریت برخورد قانونی شود
سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده قرارگاه فرهنگی اجتماعی حضرت بقیهًْ‌الله الاعظم (عج)در خصوص ضرورت برخورد با اخلالگران و اغتشاش گران گفت: برخورد قضایی با آشوبگران، غارتگران بیت‌المال و تروریست‌های مردم‌نما یک امر طبیعی است و در همه کشور‌ها هم انجام می‌شوداما سؤال اساسی این است که چرا با مسببین و زمینه‌سازان چنین فضایی که با بی‌تدبیری و بی‌توجهی به مردم، تصمیمی را بد اجرا می‌کنند و زمینه را برای ناامنی‌ها ایجاد می‌کنند، برخورد نمی‌شود؟ شعار این دولت، تدبیر و امید بود؛ در انجام مسائل اجرایی، چه امیدی برای مردم باقی گذاشته‌اند؟

وی تأکید کرد: به‌نظرم دستگاه قضایی در اینجا وظیفه مهمی دارد. ضمن آنکه برخورد‌ها با فساد، اختلاس و سواستفاده به‌صورت قاطعانه ادامه یابد، لازم است با سوءتدبیرها، بی‌توجهی‌ها و سوءمدیریت‌ها هم برخورد قانونی شود. این مسیر متأسفانه تاکنون در جمهوری اسلامی باز نشده و باید باز شود تا مسئولین نسبت به تصمیماتی که می‌گیرند و یا نحوه اجرای تصمیمات، در محاکم مربوطه پاسخگو باشند.

*اقدام رئیس جمهورعذر بدتر از گناه بود/ دولت باید برای مردم احترام قائل باشد نه اینکه انها را غافلگیر کند   علی مطهری عضو فراکسیون امید و نائب‌رئیس مجلس شورای اسلامی نیزسخنان رئیس جمهور راعذربدتر از گناه دانست و یادآور شد: اینکه رئیس‌جمهوری گفته‌اند «من هم صبح جمعه فهمیدم قیمت بنزین تغییر کرده، چون اجرای تصمیم سران قوا را به شورای امنیت کشور واگذار کرده بودم.» نمی‌توان این عذر را برای تقصیر ایشان در نحوه اجرای تصمیم مذکور پذیرفت.

وی ادامه داد: رئیس‌جمهور مقام اول اجرایی کشور است و باید برای اجرای آن تصمیم در جزئیات آن دخالت می‌کرد و قبل از همه با مردم صحبت می‌کرد و ضرورت اصل این کار را - نه با این شیب تندی که انجام شد - برای مردم بیان می‌کرد و در واقع به شخصیت مردم احترام می‌گذاشت نه اینکه آن‌ها را غافلگیر کند.

مطهری تأکید کرد: قبول داریم که مسئولیت اجرا به وزیر کشور و شورای امنیت کشور و صدا و سیما واگذار شده بود و به همین جهت استیضاح وزیر کشور در دستور کار مجلس است، ولی رئیس‌جمهور نباید این امر خطیر را رها می‌کرد. باید گفت این سخن رئیس‌جمهور عذر بدتر از گناه است.

*دریغ از کمی انصاف و تدبیر   البته موج واکنش‌ها به به اقدام به دور از تدبیر رئیس دولت تدبیر و امید ختم به همین جا نشد غلامحسین کرباسچی دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی و از چهره‌های معروف اصلاح طلب و حامی دولت هم به اظهارات رئیس‌جمهور و وزیر کشور واکنش نشان داد و در توییتی نوشت: به‌عنوان یکی از حامیان این دولت غرق در عرق شرم از مصاحبه جناب وزیر کشور بودم که سخنان همراه با قهقهه جناب رئیس‌جمهور پاک ناامیدمان کرد. دریغ از کمی انصاف و احساس و تدبیر.

*اطلاع رئیس جمهور در صبح جمعه از نرخ بنزین حکایت از نهادینه شدن غرور و بی‌توجهی به مردم است   محمدعلی ابطحی، معاون رئیس دولت اصلاحات نیز در واکنش به اظهارات روحانی در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: اگر واقعاً رئیس جمهور صبح جمعه خبر گران شدن بنزین را شنیده باشد، نشانه نهادینه شدن غرور و بی‌توجهی به مردم است.

ابطحی در ادامه نوشت: باور اینکه رئیس‌جمهور نمی‌دانسته سخت است. شاید، چون کار خراب شده، خواسته با اعلام بی‌اطلاعی، پشت وزارت کشور و شورای امنیت کشور را خالی کند. اگر همچنین بوده چیزی از مسئولیت ایشان کم نمی‌کند.
اظهارنظر‌ها و اعتراضات به اطلاع صبحانه رئیس جمهور در روز جمعه از افزایش نرخ بنزین  این بار از چهره‌های سیاسی سابق و مسئولین  سایرقوا به داخل بدنه دولت کشیده می‌شود و سه روز بعد از اظهاربی اطلاعی رئیس دولت از گرانی نرخ بنزین معاون معاون سیاسی امنیتی عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور، که همزمان رئیس شورای امنیت کشورهم هست عنوان می کند: موضوع چهارشنبه بیست و دوم آبان یعنی دو روز پیش از افزایش قیمت در جلسه هیات دولت مطرح و به اطلاع رئیس جمهور رسیده بود.
جمال عرف  همان روز نشست خبری برگزار می‌کند و اتفاقا در پاسخ به سوال خبرنگار پایگاه خبری رویداد ۲۴ درخصوص سخنان دکتر حسن روحانی مبنی بر اینکه «من خودم هم تا صبح جمعه از افزایش قیمت بنزین خبر نداشتم»
* آقای روحانی خواسته بگوید به وزیر کشور اعتماد دارم، شما خوشبین باشید
می‌گوید: «روز سه‌شنبه ساعت ۱۰ صبح جلسه شورای امنیت کشور (شاک) برگزار و در همان جلسه زمان سهمیه‌بندی مطرح شد. بعد از جلسه هم صورتجلسه آن در اختیار رئیس جمهوری قرار گرفت.»      
معاون سیاسی امنیتی وزیر کشور ادامه می‌دهد: «روز چهارشنبه هم آقای عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور در دولت درباره طرح آغاز سهمیه‌بندی و افزایش قیمت بنزین گزارش می‌دهد؛ بنابراین تلقی من این است که آقای روحانی خواسته بگوید به وزیر کشور اعتماد دارم، اما شما خوشبین باشید.».   حسین ذوالفقاری، معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور هم درباره این موضوع گفته بود: «تمام  کسانی که روز جمعه می‌گفتند ما نمی‌دانستیم و روز جمعه متوجه شدیم، اینها سندهایی است که مواضع دوستان و مسئولان محترم و عزیزی است که اگر لازم شد یک روزی سر جایش می‌توان گفت که  کِی و چه ساعتی و فلان مجموعه توسط فلانی در جریان قرار گرفته‌اند».  
فارغ از همه تحولات و فشار‌هایی که که در آبان ۹۸ در اثر افزایش نرخ بنزین بر مردم ایران گذشت و سوء استفاده‌هایی که از موج اعتراضات در خارج از مرز‌های ان کشور صورت گرفت. نظر کارشناسان اقتصادی مبنی بر گریز ناپذیر بودن این تصمیم بود؛ اما نکته اساسی در شیوه مدیریت دولتی و چگونگی اجرای این طرح است، توجیه افکار عمومی ازقبل و غریبه ندانستن مردم در حوزه تصمیمات کلان، محوری با تاثیر مستقیم بر معشت و کسب و کار آنها  مواردی است که از اهمیت بالای برخوردار است و به نظر می‌رسد حلقه مفقوده دولت بیش از هرچیز همان تدبیر و امید باشد که در مهار کرونا و منع آمد و شد‌ها و سفر‌های غیر ضرور به خواهش و التماس بسنده می‌کند و در اجرای طرح تغییر نرخ بنزین به شیوه دفعی و قهری متوسل می‌شود.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ابان 98 گرانی بنزین تدبیر دولت ناآرامی در ایران افزایش قیمت بنزین شورای امنیت کشور رئیس جمهور نرخ بنزین وزیر کشور بی توجهی صبح جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۲۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی : گشت ارشاد مدیران در دستور کار وزرا باشد

رئیس جمهور تصریح کرد: آنچه از ابتدای دولت نیز تحت عنوان گشت ارشاد مدیران مطرح شد تاکیدی بر اهمیت موضوع نظارت درون سازمانی بر عملکردها، پیش از نظارت و بازرسی از سوی دیگر نهادها بود که باید به‌صورت ویژه در دستورکار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد.

به گزارش تسنیم، سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور در جلسه عصر امروز یکشنبه هیئت دولت، سرکوب شدید اعتراضات دانشجویی ضدصهیونیستی و ضرب و شتم و بازداشت اساتید و دانشجویان در دانشگاه‌های غربی بویژه در آمریکا را برگ دیگری از رسوایی مدعیان آزادی بیان عنوان و تصریح کرد: امروز به برکت خون مطهر شهدای مظلوم غزه چهره واقعی تمدن غربی بیش از پیش برای مردم جهان آشکار و مشخص شده است که مدعیان آزادی بیان، به چیزی غیر از حفظ سلطه‌گری خود پایبند نیستند.

وی در ادامه، خیزش دانشجویان، اساتید و نخبگان غربی در حمایت از مردم مظلوم غزه را رویدادی بزرگ و دارای ابعادی گسترده توصیف کرد و ضمن تقدیر از نقش‌آفرینی رسانه‌ها به‌ویژه رسانه ملی در آشکار کردن و به تصویر کشیدن ماهیت بدون روتوش غربِ مدعی افزود: بدون تردید این خیزش و بیداری در مقابل ظلم و جنایت و سلطه‌گری با اعمال خشونت، ضرب و شتم و بازداشت اساتید و دانشجویان حامی مظلومین غزه خاموش نخواهد شد.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود در جلسه امروز هیئت دولت با تاکید بر اهمیت موضوع کنترل و نظارت مدیران بر عملکرد زیرمجموعه خود،‌ تصریح کرد‌:‌ آنچه از ابتدای دولت نیز تحت عنوان گشت ارشاد مدیران مطرح شد تاکیدی بر اهمیت موضوع نظارت درون سازمانی بر عملکردها، پیش از نظارت و بازرسی از سوی دیگر نهادها بود که باید به‌صورت ویژه در دستورکار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد.

رئیس جمهور در ادامه ضمن ابراز رضایت از گزارشات مسئولان اقتصادی دولت درباره کاهش تورم، کنترل و کاهش رشد نقدیندگی و کاهش قیمت ارز، استمرار این روند را نیازمند کنترل و مراقبت ویژه دستگاه‌های مربوط دانست و در این راستا تشکیل منظم شورای اقتصاد و ستاد تنظیم بازار را ضروری دانست.

رئیسی همچنین برنامه بازدید خود از مناطق 17 و 18 شهر تهران را اقدامی در راستای سفرهای استانی و ارتباط نزدیک با مردم این مناطق به منظور پیگیری و رفع مشکلات‌شان دانست وبا بیان اینکه حضور مسئولان در میان مردم و ارتباط نزدیک با آنها از نظر اثرگذاری هیچ جایگزینی ندارد،‌ از همه وزرا خواست ضمن توجه ویژه به ارتباط‌گیری با مردم و شنیدن مشکلات و مطالبات آنها برای آن بخش از مردم جامعه که امکان ارتباط مستقیم با دولتمردان ندارند نیز برنامه‌ریزی کنند.

وی ناظر به گزارش وزیر راه شهرسازی درباره ضرورت اصلاح نقاط حادثه‌خیز در جاده‌های کشور، تصریح کرد‌: اقتضای قانون و تدبیر نیز آن است که ما با پیشگیری قبل از وقوع حادثه نسبت به رفع زمینه‌های آن اقدام و تا جایی که امکان دارد از وقوع خسارات و حوادث جلوگیری کنیم.    

در ابتدای این جلسه معاون اجرایی رئیس‌جمهور با اشاره به حضور و بازدید رئیس جمهور و تعدادی از وزرا در مناطق 17 و 18 تهران ، این اقدام را اولین برنامه از سلسله برنامه‌های بازدید از مناطق مختلف پایتخت به منظور پیگیری و رفع مشکلات مردم تهران هم راستا با برنامه سفرهای استانی دانست و از تداوم آن در دیگر مناطق تهران با توجه به تراکم جمعیتی موجود در پایتخت خبر داد.

معاون اجرایی رئیس جمهور همچنین با اشاره به ورود دولت به موضوع کالاهای رسوبی در بنادر و گمرکات با دستور رئیس جمهور گفت‌: با اقدامات صورت گرفته میزان رسوب کالا در بنادر و گمرکات  به حداقل ممکن رسیده و از میزان متوسط دنیا هم پایین‌تر است که این از دستاورد مهم دولت در  دو سال و نیم گذشته  است.

وی در ادامه تصریح کرد‌: مشکل معدود کالاهایی که از این فرایند باقی‌مانده بود نیز  با پیگیری جدی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزیر جهاد کشاورزی در چند روز اخیر حل و فصل و مقرر شد این کالاها یا مرجوع شده یا برای مصرف دامی به کشور وارد شود.

وزیر جهاد کشاورزی نیز در گزارشی از اقدامات صورت گرفته برای حل و فصل محموله حاوی روغن در بندر عباس که مورد تاکید جدی رئیس جمهور بود گفت: از سه کشتی حامل روغن که از سال 99 وارد بندر عباس شده بودند، محموله دو کشتی از سازمان غذا و دارو مجوز گرفته و ترخیص شده‌اند و محموله سوم که مورد تایید مراجع ذی‌صلاح قرار نگرفت، نیز با پیگیری‌ها صورت گرفته از سوی معاون اول رئیس جمهور،‌ مالک محموله پذیرفت با پرداخت هزینه بارگیری و حل و نقل، محموله سوم را مرجوع کند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در جلسه امروز به تقدیر رهبری معظم انقلاب از نظام سلامت کشور به‌عنوان یکی از قوی‌ترین و بی‌نظیرترین نظامات سلامت در منطقه و همچنین خدمات وسیع درمانی و پزشکی به مناطق محروم که در تاریخ جمهوری اسلامی ایران بی‌نظیر است اشاره کرد و گفت‌: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تلاش مضاعف این روند را ادامه خواهد داد و با بهره‌گیری از ظرفیت سازمان‌های نظارت بر سلامت و درمان به صورت مستمر سلامت مردم را پایش و کنترل می کند.

وزیر راه و شهرسازی نیز گزارشی از بهره برداری از 8 هزار 400 واحد مسکونی در قالب نهضت ملی مسکن در استان آذربایجان شرقی ارائه کرد و گفت: خوشبختانه تا امروز عملیات اجرایی  2 میلیون و 540 هزار واحد مسکونی در بخش‌های مختلف از جمله 264 هزار واحد در بافت فرسوده و 500 هزار واحد روستایی آغاز شده و در فرایند ساخت قرار دارند و  همچنین 128 هزار و 500 مسکن مهر نیز تحویل شده است.

وزیر راه و شهرسازی همچنین به اقدامات صورت گرفته در اصلاح و رفع نقاط حادثه‌خیز جاده‌ای در دولت مردمی اشاره کرد و گفت: در سال گذشته 725 نقطه حادثه‌خیز جاده‌ای اصلاح و رفع شده و  امسال با هدف‌گذاری صورت گرفته بنا داریم مشکل نقاط حادثه‌خیز جاده‌ای را تا حد زیادی حل کنیم که البته این مهم  به 20 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

وزیر دادگستری نیز در این جلسه از به صفر رسیدن پرونده پرداخت دیه از بیت المال خبر داد و افزود:‌ در سال گذشته برای اولین بار در این دولت توانسته‌ایم پرونده‌ پرداخت دیه‌هایی که به عهده دولت بوده با کمک سازمان برنامه و بودجه به صفر برسانیم و درصدد هستیم مشکل تعداد اندکی از پرونده‌های باقی‌مانده که دارای اشکال و ایراده بوده نیز رفع کنیم.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران باید در دستورکار وزرا باشد
  • رئیسی: رشد نقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل است
  • رئیسی : گشت ارشاد مدیران در دستور کار وزرا باشد
  • استمرار روند کاهشی تورم، رشد نقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل و مراقبت جدی است
  • استمرارروند کاهشی تورم، رشدنقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل و است
  • استمرار روند کاهشی تورم و قیمت ارز نیازمند مراقبت جدی است
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • چرا رئیس‌جمهور به بازدید از تهران آمد؟